زان یار دلنوازم (پیش به سوی بهار)

در این وبلاگ دلنوشته ، سخنرانی و صوت مرتبط با دکتر احمدی نژاد گذاشته می شود

مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبد الله الحسین (ع)

۰ نظر ۰ موافق ۰ مخالف

گزارش تصویری سایت دکتر احمدی نژاد از حضور ایشان در مراسم عزاداری حرم حضرت عبدالعظیم(ع)


بقیه تصاویر در دولت بهار

۰ نظر ۰ موافق ۰ مخالف

گزارش تصویری سایت دکتر احمدی نژاد از حضور ایشان در هیئت محبان ولیعصر(عج) چهارراه مصطفی خمینی(سیروس)

بقیه تصاویر در دولت بهار 

۰ نظر ۰ موافق ۰ مخالف

مکتب حسینی نقطه اوج آرمانها


دولت بهار/ پایگاه اطلاع رسانی دکتر احمدی نژاد: بدون تردید مکتب حسینی و فرهنگ عاشورا نقطه اوج آرمانهای همه بشریت در طول تاریخ است؛ دانشگاهی که همه ارزشهای انسانی به زیباترین شکل در آن به تصویر درآمد. در حرکت امام حسین ( ع) شما همه زیباییهای عالم را می بینید و همه خصلتها، جهت گیریها و اعتقاداتی که برای صلاح بشریت تا آخر لازم است به بهترین شکلی در آنجا متجلی است؛ ایمان، عشق، خلوص، ایثار، فداکاری، شجاعت، محبت، خانواده، پدر و فرزند، مادر، دوست، پاکی، صداقت، شجاعت و هر چیزی که بگویید در این صحنه هست. این کاروانی که امام حسین (ع) حرکت داده تنها کاروانی است که به صلاح و رستگاری منجر خواهد شد که فرمودند: « ان الحسین( ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه » کشتی نجات است، هرچه بخواهید داخل آن است که البته این کاروانی است که درطول تاریخ ادامه دارد و امروز هم در دوران ما این کاروان در حرکت است، چرا که هر جا انسان نیازمند انتخاب بین خوبی و بدی، زیبایی و زشتی و حق و باطل است، همان جا کربلا و همان لحظه عاشوراست و همه ما نیازمند این مکتب هستیم؛ در همه زندگی حتی در زندگی خانوادگی. یک کسی اوج عشق پدر به فرزند را کجا باید ببیند؟ از چه کسی باید بیاموزد؟ امامی که بدن تکه تکه خودش، فرزندان و یارانش و اسارت خانواده را شاهد بر درستی راه قرار داد. امروز هم این کاروان هست، کاروان سالار دارد که همه شما می شناسید و این ان شاء لله ادامه خواهد داشت تا آن روزی که همه خوبیها بر همه عالم حاکم بشود.


سخنرانی دکتر احمدی نژاد در دیدار با مدیران کل گمرک- ۲ بهمن ۱۳۸۵

منبع: دولت بهار 

۰ نظر ۰ موافق ۰ مخالف

بزرگداشت مولانا


دکتر احمدی نژاد:


رابطۀ عاشقانۀ بین مولانا و شمس حسادت‌ها را برانگیخت. انسان اگر از حسادت‌ها، منیت‌ها و خودخواهی‌ها فاصله بگیرد، بالاتر می‌رود و همگانی‌تر می‌شود. مولانا اهل کجاست؟ متعلق به کیست؟ اهل ایران، افغانستان، روم یا امریکا، افریقا و آسیاست؟ مولانا اهل همه جاست. هرجا انسان هست، مولانا متعلق به اوست. انسان‌هایی که اوج می‌گیرند، همه با آنها احساس آشنایی می‌کنند. هر کس او را می‌بیند، خودش را در او می‌بیند. هر کس سخن او را می‌شنود، گویی خودش سخن می‌گوید. شما داستا‌ن‌های مولوی را مطالعه می‌کنید، انگار خودتان صحبت می‌کنید. با شما و همۀ انسان‌ها آشناست. همه احساس تعلق می‌کنند و می‌گویند برای ماست. این به خاطر تعصبات قومی نیست، به خاطر عظمت آن انسانی است که اوج گرفته و وقتی اوج گرفته همه از او بهره‌ می‌برند. مثل خورشیدی است که نورافشانی می‌کند. هم یک دانشمند برجسته و هم یک عامی بی‌سواد همه از خورشید بهره‌ می‌برند. همۀ موجودات از خورشید بهره می‌برند. مولوی به سبب عشق به زیبایی مطلق و جلوه و تجلی زیبایی مطلق یعنی پیامبر عزیز و آل پیامبر از زمین کنده شد و اوج گرفت. به مراتبی از کمال دست یافت و مظهری‌ از زیبایی روحی و انسانی شد.


البته شما می‌دانید، در نقطۀ اوج کمال انسان‌های کامل قرار دارند که آنها مظهر اتم و اکمل زیبایی و جلوۀ اکبر خدای متعال هستند. بالاترین خورشید هستی پیامبر و انسان‌های کامل بعد از پیامبر هستند. آنهایی که هیچ شائبه‌ای جز مطلق و ناب انسانیت در آنها وجود ندارد و مطلق و حقیقت انسان هستند. انسان‌ها هر چقدر کامل‌تر می‌شوند دغدغۀ آنها برای سایر انسان‌ها بیشتر می‌شود؛ دغدغۀ معرفت، عدالت، آزادگی، عشق و محبت، کمال و عبور از ظلمت منیت و دغدغۀ ورود به نور و عبور از ظلمات. هرچه بالاتر می‌رود، دغدغه بیشتر می‌شود. به همین دلیل است که انسان‌های بزرگ همۀ زندگی خود را وقف نجات، تعالی و کمال انسان می‌کنند. 


مولوی هم یک معلم صادق و راهنمایی دلسوز بود. در معارف مولوی همه چیز از انسان خاکی گرفته تا انسان آسمانی و از توحید گرفته تا معاد، فلسفه، عرفان، حکایت، اخلاق و تاریخ دیده می‌شود.

5بهمن93


#در_امتداد_مسیر


☑️ پایگاه اطلاع رسانی دکتر احمدی نژاد 👇

https://telegram.me/joinchat/Af51qDvTpZIUq2bKiTTo5A

۰ نظر ۱ موافق ۰ مخالف
درباره من
طراحی شده توسط رضا